Medlemskap

Medlemskap Bildeleringen

Bildeleringen er et samvirke som er 100% eid av medlemmene våre. Når du kjøper en andel i Bileleringen er du med som eier av mer enn 200 biler.

Et medlemskap i Bildeleringen gir deg tilgang til alle våre biler i Bergensområdet. Du får også mulighet til å bestille bil gjennom Bilkollektivet i Oslo og i Trondheim Bilkollektiv.

Du betaler en medlemsavgift, ellers betaler du kun når du bruker bil. Utgifter til drivstoff, vedlikehold, dekkskift, parkering, årsavgift, verditap, renter og forsikring er inkludert i timeprisen og kilometeravgiften.

Privatmedlemskap

Alle over 20 år med førerkort kan bli medlem. Et medlemskap gir muligheten for å registrere to sjåfører og bestille to biler samtidig.

Bedriftsmedlemskap

Bedrifter kan også bli medlemmer. Bedrifter kan ha flere enn to sjåfører tilknyttet samme medlemskap. Ta kontakt med administrasjonen for en bedriftsavtale for din bedrift.

Dette koster det

Andelsinnskudd kr 7000,- (refunderes ved utmelding)
Medlemsavgift privatmedlem kr 600 pr.halvår
Medlemsavgift bedriftsmedlem kr 1800 pr.halvår

Pris pr time ser du enkelt når du bestiller bil, og kilometerprisen ser du i prislisten. Eventuelt kostnader til bompasseringer og annet kommer på fakturaen.